GABLECI

Na našoj adresi nalazi se zasigurno najstarije i najpopularnije mjesto za gablece (gotova dnevna jela) u Slavonskom Brodu. Od ponedjeljka do subote svakodnevno nudimo nekoliko dnevnih jela te dnevni desert po pristupačnim cijenama. Tjedni jelovnik osmišljen je na način da skoro svaki dan u ponudi imamo variva. Ponedjeljkom će se uvijek na jelovniku naći neki specijalitet ispod peke koji možete uzeti po porciji i ne morate unaprijed najavljivati. Srijedom i petkom nudimo riblja jela, a ostala jela koja se nađu na jelovniku su omiljeni klasici domaće kuhinje na kojoj su odrastale generacije.

Vrlo smo ponosni jer uspješno surađujemo s brojnim tvrtkama koje su prepoznale našu kvalitetu te su preko nas omogućile topli obrok svojim radnicima.

Za lijepog vremena u svim našim jelima možete uživati i na našoj prostranoj rustikalnoj terasi na kojoj se nalazi puno hladovine i biljki koje našu terasu restorana čine izuzetno ugodnim ambijentom u toplim mjesecima. Opuštajućoj atmosferi na terasi doprinosi i naša mačka Šmuci koja je dobro odgojena dama lijepih manira pa joj neće smetati ukoliko sa sobom povedete vlastitog ljubimca.

GALERIJA

Close Menu